Workshop: få en grønnere gård, facade eller altan

28. maj 2021 | Arrangement

FULDT BOOKET – Spirer der grønne drømme i din boligforening? Så kom og få gratis vejledning og inspiration til grønne tage, facadebeplantning, bivenlige blomsterenge eller frodige altaner. Det er torsdag d. 17. juni kl. 16.30 – 18.30. Læs mere og tilmeld dig her.

Tak for de mange tilmeldinger. Workshoppen er nu fuldt booket. Vil du have besked om kommende ture? Så tilmeld dig vores nyhedsbrev her.

Grøn boligforening

Få inspiration til hvordan I med relativt få midler kan få mere grønt og mere biodiversitet i boligforeningen, når Miljøpunkt Østerbro inviterer til gratis inspirationsworkshop torsdag d. 17. juni.

Planteskolegartner og naturformidler Anne Tange, ansat i Københavns Skolehaver og tidligere i TagTomat, fortæller om grønne facader, grønne tage, bivenlige blomsterenge, frodige altaner og andre grønne tiltag, som er relativt nemme at gå til.

Vi kommer ind på plantevalg og biodiversitet, såvel som etablering, pasning og årshjul.

Det er også muligt at få konkret rådgivning tilpasset lige netop jeres gård eller facade. Medbring evt. skitser og fotos fra jeres gårdrum, fortovshaver eller facader, så kigger vi på det i fællesskab og tager udgangspunkt i jeres konkrete eksempler.

Hvornår: Torsdag d. 17. juni kl. 16.30 – 1830

Hvor: Workshoppen afholdes hos Danmarks Naturfredningsforening på Masnedøgade 20, 2100 København Ø.

Der vil være kaffe, te og lidt sødt til ganen til alle deltagere.

Tilmelding: Det er gratis at deltage, men da der er begrænsede pladser, er tilmelding først til mølle. Tilmeld dig til [email protected].

Workshoppen er støttet af Østerbro Lokaludvalg og Københavns Kommunes nye pulje til borgerdrevne biodiversitetsprojekter.

Den klimasikrede gårdhave i Askøgade

TagTomats taghave på Nørrebro

Facade med roser

Læs også:

Guide

Guide: staycation på Østerbro og i Nordhavn

Staycation er bæredygtig ferie så det batter, og så er det en unik mulighed for at komme ned i gear og opleve din by på nye måder. Læs årets sommerguide til Østerbros og Nordhavns mange lokale (og grønne) ferieoplevelser - hvad enten du er til strand, kultur, natur eller shopping.

Nyhed

Få hjælp til en grønnere gård eller facade

Spirer der grønne drømme i din boligforening? Få besøg af Miljøpunkt Østerbro og få gratis rådgivning og hjælp til at komme i gang med grønne tage, grønne facader, frodige altaner eller bivenlige blomsterenge. Læs mere her.

Arrangement

Oplev det vilde Nordhavn

FULDT BOOKET - Kom med på guidet tur til Nordhavnstippen torsdag d. 24. juni og oplev den vilde og uberørte københavnske (by)natur helt tæt på. Husk tilmelding, da der er begrænsede pladser.

Seneste nyt

Følg os på Facebook

Facebook Pagelike Widget
Share This