Workshop: få en grønnere gård, facade eller altan

28. maj 2021 | Arrangement

FULDT BOOKET – Spirer der grønne drømme i din boligforening? Så kom og få gratis vejledning og inspiration til grønne tage, facadebeplantning, bivenlige blomsterenge eller frodige altaner. Det er torsdag d. 17. juni kl. 16.30 – 18.30. Læs mere og tilmeld dig her.

Tak for de mange tilmeldinger. Workshoppen er nu fuldt booket. Vil du have besked om kommende ture? Så tilmeld dig vores nyhedsbrev her.

Grøn boligforening

Få inspiration til hvordan I med relativt få midler kan få mere grønt og mere biodiversitet i boligforeningen, når Miljøpunkt Østerbro inviterer til gratis inspirationsworkshop torsdag d. 17. juni.

Planteskolegartner og naturformidler Anne Tange, ansat i Københavns Skolehaver og tidligere i TagTomat, fortæller om grønne facader, grønne tage, bivenlige blomsterenge, frodige altaner og andre grønne tiltag, som er relativt nemme at gå til.

Vi kommer ind på plantevalg og biodiversitet, såvel som etablering, pasning og årshjul.

Det er også muligt at få konkret rådgivning tilpasset lige netop jeres gård eller facade. Medbring evt. skitser og fotos fra jeres gårdrum, fortovshaver eller facader, så kigger vi på det i fællesskab og tager udgangspunkt i jeres konkrete eksempler.

Hvornår: Torsdag d. 17. juni kl. 16.30 – 1830

Hvor: Workshoppen afholdes hos Danmarks Naturfredningsforening på Masnedøgade 20, 2100 København Ø.

Der vil være kaffe, te og lidt sødt til ganen til alle deltagere.

Tilmelding: Det er gratis at deltage, men da der er begrænsede pladser, er tilmelding først til mølle. Tilmeld dig til [email protected].

Workshoppen er støttet af Østerbro Lokaludvalg og Københavns Kommunes nye pulje til borgerdrevne biodiversitetsprojekter.

Den klimasikrede gårdhave i Askøgade

TagTomats taghave på Nørrebro

Facade med roser

Læs også:

Arrangement

Byttemarked & barselscafé

Ryd op i skabe og skuffer og byt dig til nyt pre-loved børnetøj, babyudstyr eller legetøj, når vi sammen med apa inviterer til byttemarked og debatsalon for kommende og nybagte fædre og mødre. Det er tirsdag d. 31. januar kl. 10.00 – 12.15. Læs mere og tilmeld dig her.

Arrangement

Webinar: Sådan kan du spare energi i din lejlighed

Energipriserne stiger, og pengepungen bliver lettere. Vil du have gode råd til, hvordan du sparer på el- og varmeregningen? Så kom med til gratis webinar onsdag d. 18. januar kl. 19.00 – 20.30 og hør, hvordan du kan spare på energien og undgå de høje energipriser. Læs mere og tilmeld dig her.

Arrangement

Affaldsindsamling i Søerne – Nytårsudgave

Kom og vær med, når Miljøpunkt Østerbro og lokale ildsjæle traditionen tro trækker i waders og uldent undertøj for at befri Sortedamsøen for affald efter nytårsaften. Affaldsindsamlingen er lørdag d. 7. januar kl. 10.00 – 12.00, og alle er velkomne. Man må også gerne heppe eller samle skrald ind fra vandkanten.

Seneste nyt

Følg os på Facebook

Facebook Pagelike Widget

Instagram