Workshop: få en grønnere gård, facade eller altan

28. maj 2021 | Arrangement

FULDT BOOKET – Spirer der grønne drømme i din boligforening? Så kom og få gratis vejledning og inspiration til grønne tage, facadebeplantning, bivenlige blomsterenge eller frodige altaner. Det er torsdag d. 17. juni kl. 16.30 – 18.30. Læs mere og tilmeld dig her.

Tak for de mange tilmeldinger. Workshoppen er nu fuldt booket. Vil du have besked om kommende ture? Så tilmeld dig vores nyhedsbrev her.

Grøn boligforening

Få inspiration til hvordan I med relativt få midler kan få mere grønt og mere biodiversitet i boligforeningen, når Miljøpunkt Østerbro inviterer til gratis inspirationsworkshop torsdag d. 17. juni.

Planteskolegartner og naturformidler Anne Tange, ansat i Københavns Skolehaver og tidligere i TagTomat, fortæller om grønne facader, grønne tage, bivenlige blomsterenge, frodige altaner og andre grønne tiltag, som er relativt nemme at gå til.

Vi kommer ind på plantevalg og biodiversitet, såvel som etablering, pasning og årshjul.

Det er også muligt at få konkret rådgivning tilpasset lige netop jeres gård eller facade. Medbring evt. skitser og fotos fra jeres gårdrum, fortovshaver eller facader, så kigger vi på det i fællesskab og tager udgangspunkt i jeres konkrete eksempler.

Hvornår: Torsdag d. 17. juni kl. 16.30 – 1830

Hvor: Workshoppen afholdes hos Danmarks Naturfredningsforening på Masnedøgade 20, 2100 København Ø.

Der vil være kaffe, te og lidt sødt til ganen til alle deltagere.

Tilmelding: Det er gratis at deltage, men da der er begrænsede pladser, er tilmelding først til mølle. Tilmeld dig til louise@miljopunkt-osterbro.dk.

Workshoppen er støttet af Østerbro Lokaludvalg og Københavns Kommunes nye pulje til borgerdrevne biodiversitetsprojekter.

Den klimasikrede gårdhave i Askøgade

TagTomats taghave på Nørrebro

Facade med roser

Læs også:

Affald og ressourcerArrangement

Barselscafe om bæredygtighed med byttemarked

Er du kommende eller nybagt forælder, og vil du gerne høre mere om, hvordan du kan give din baby en god, grøn start på livet? Og samtidig få ryddet lidt ud i skabe og skuffer og bytte dig til nyt pre-loved børnetøj, babyudstyr eller legetøj? Så kig forbi til barselscafé i Kildevæld Kulturcenter torsdag d. 22. februar kl. 10.00 – 12.00. Arrangementet er gratis, men tilmelding er nødvendig. 

Arrangement Nyhed

Åbning af det vildt grønne Kildevæld

Kom med til en VILDT grøn og hyggelig eftermiddag den 12. januar kl. 16-19, når vi skyder projektet ‘Det VILDT GRØNNE Kildevæld’ i gang. Det bliver en vildt sjov  åbningsdag fyldt med hygge, workshops, grøn viden, byttemarked, udstilling, grønne snacks og vilde bobler!

Seneste nyt

Instagram