Workshop: få en grønnere gård, facade eller altan

28. maj 2021 | Arrangement

FULDT BOOKET – Spirer der grønne drømme i din boligforening? Så kom og få gratis vejledning og inspiration til grønne tage, facadebeplantning, bivenlige blomsterenge eller frodige altaner. Det er torsdag d. 17. juni kl. 16.30 – 18.30. Læs mere og tilmeld dig her.

Tak for de mange tilmeldinger. Workshoppen er nu fuldt booket. Vil du have besked om kommende ture? Så tilmeld dig vores nyhedsbrev her.

Grøn boligforening

Få inspiration til hvordan I med relativt få midler kan få mere grønt og mere biodiversitet i boligforeningen, når Miljøpunkt Østerbro inviterer til gratis inspirationsworkshop torsdag d. 17. juni.

Planteskolegartner og naturformidler Anne Tange, ansat i Københavns Skolehaver og tidligere i TagTomat, fortæller om grønne facader, grønne tage, bivenlige blomsterenge, frodige altaner og andre grønne tiltag, som er relativt nemme at gå til.

Vi kommer ind på plantevalg og biodiversitet, såvel som etablering, pasning og årshjul.

Det er også muligt at få konkret rådgivning tilpasset lige netop jeres gård eller facade. Medbring evt. skitser og fotos fra jeres gårdrum, fortovshaver eller facader, så kigger vi på det i fællesskab og tager udgangspunkt i jeres konkrete eksempler.

Hvornår: Torsdag d. 17. juni kl. 16.30 – 1830

Hvor: Workshoppen afholdes hos Danmarks Naturfredningsforening på Masnedøgade 20, 2100 København Ø.

Der vil være kaffe, te og lidt sødt til ganen til alle deltagere.

Tilmelding: Det er gratis at deltage, men da der er begrænsede pladser, er tilmelding først til mølle. Tilmeld dig til louise@miljopunkt-osterbro.dk.

Workshoppen er støttet af Østerbro Lokaludvalg og Københavns Kommunes nye pulje til borgerdrevne biodiversitetsprojekter.

Den klimasikrede gårdhave i Askøgade

TagTomats taghave på Nørrebro

Facade med roser

Læs også:

Arrangement Nyhed

Stort byttemarked i august

Kom til tøjbyttemarked ved Orientkaj i Nordhavn søndag d. 25. august kl. 10.00 - 15.00 og byt dig til en ny garderobe, gratis og bæredygtigt. Tøjbyttemarkedet afholdes i forbindelse med Kulturhavn Festival, hvor der vil være et hav af forskellige aktiviteter på havnen.

Guide Nyhed

Guide: Sommer på Østerbro

Turen går til Østerbro! Staycation er bæredygtig ferie så det batter, og så er det en unik mulighed for at komme ned i gear og opleve sin by på nye måder. Læs årets sommerguide til Østerbros og Nordhavns mange skønne og bæredygtige ferieoplevelser her.

Seneste nyt

Instagram