Workshop med TagTomat: Få en grønnere gårdhave

8. november 2021 | Arrangement

Spirer der grønne drømme i din boligforening? Så kom og vær med torsdag d. 25. november kl. 16.30 – 18.30, når Miljøpunkt Østerbro og TagTomat inviterer til gratis workshop om gårdhaver, biodiversitet og grønne fællesskaber.

På workshoppen vil der være fokus på, hvordan du og dine naboer kan gøre en forskel for biodiversiteten ved at gå sammen om fælles grønne projekter i gården.

Hvordan organiserer I jer? Hvordan bliver I enige om, hvordan gårdhaven skal se ud, hvad der skal plantes, og hvem der gør hvad? Og hvordan kan I ikke kun få mere natur og biodiversitet i baggården, men også dyrke det lokale fællesskab i boligforeningen eller gårdlauget?

Kom og hør Mads Boserup fra TagTomat fortælle om sine erfaringer fra sin egen lille boligforening på Nørrebro, hvor fem plantekasser på taget af et skraldeskur blev startskuddet til både en iværksættervirksomhed og et grønt nabo-fællesskab med taglaug, højbedslaug, bilaug, hønselaug og festlaug.

Praktisk information

Workshoppen foregår torsdag d. 25. november kl. 16.30 – 18.30 hos Danmarks Naturfredningsforening, Masnedøgade 20, 2100 Ø (indgang via gården).

Der vil være lidt lunt at drikke og lidt sødt til ganen til alle deltagere.

Tilmeld dig til [email protected] – der er begrænsede pladser, så tilmelding er først til mølle.

Workshoppen er støttet af Østerbro Lokaludvalg og Københavns Kommunes biodiversitetspulje.

Læs også:

Arrangement

En fremtid uden affald? Åbent hus i LØS market

Kom til åbent hus i den emballagefri købmand 'LØS market' på Nordre Frihavnsgade og bliv klogere på, hvordan vi får et samfund med mindre affald og færre engangsprodukter. Det er mandag d. 6. december kl. 19.00 - 20.00. Læs mere her.

Arrangement

Affaldsindsamling på Svanemøllen Strand

Vil du være med til at befri Svanemøllen Strand for plastikposer, take-away emballage, mundbind, cigaretskod og andet skrald? Så kom og vær med, når vi sammen med Nordic Ocean Watch Denmark samler skrald på Svanemøllen Strand lørdag d. 27. november kl. 13.00. Alle er velkomne - store som små. 

Arrangement

Det jul, det kål

Tag familien under armen og kom til årets måske mest klimakærlige julearrangement søndag d. 5. december på Krudttønden. Kom og oplev teaterforestilling og klimaforedrag, smag på julens kål og deltag i skattejagt, konkurrencer, krea-værksteder og meget mere. Læs hele programmet her.

Seneste nyt

Følg os på Facebook

Facebook Pagelike Widget

Instagram