Workshop om bynatur og ‘biomimetik’

1. maj 2021 | Arrangement

Vil du være med til at forbedre den lokale biodiversitet i Kildevældsparken? Og samtidig blive klogere på, hvordan vi som mennesker kan lære af eller ‘mime’ naturen? Så kom til workshop om ‘biomimetik’ lørdag d. 8. maj kl. 10 – 13.

Bynatur, biodiversitet og ‘biomimetik’

Kom til “do-it-together” workshop i Kildevældsparken lørdag d. 8. maj kl. 10.00 – 13.00. Hør biolog Lars Pødenphant Kiær fortælle om “biomimetik” som metode til mere biodiversitet i byen – og vær med til at praktisere det med det samme! Træk i dit praktiske outfit og vær klar til at få jord under neglene.

Workshoppen er et samarbejde mellem Kultur Ø, Kildevæld Kulturcenter, Miljøpunkt Østerbro og tre skarpe designstuderende fra Aaborg Universitet.

Bemærk at workshoppen holdes på engelsk.

Tilmelding

Workshoppen er gratis, men tilmelding nødvendig, da der kun er plads til max. 20 deltagere. Send en mail til ltrais19@student.aau.dk eller ring på 81 47 13 90 og giv en KORT beskrivelse af din baggrund og din interesse for at deltage i workshoppen.

Medbring gerne din egen drikkedunk og vær med til at minimere plastikspild. Der vil være snacks og mulighed for at fylde din drikkedunk op undervejs.

Læs mere på Facebook her

Læs også:

Arrangement

Patchwork workshop

Har du et par gamle t-shirt liggende derhjemme med pletter eller huller og ved ikke hvad du skal gøre med dem?Så tag dem med den 20. juni kl. 17-20 og lav din egen patchwork-top med dine gamle t-shirts, sweatre eller andre stykker tøj du har liggende derhjemme.

Affald og ressourcerArrangementBynatur og klimasikring

Kom til Østerbro Weekend

Den 1. og 2. juni 2024 er det Østerbro Weekend, en hyggelig bydelsfest med aktiviteter for hele familien. I Miljøpunkt Østerbros telt kan man blandt andet begge dage lave flotte insekthoteller og natur-uroer af genbrugsmaterialer, og ting vi har sanket i den lokale bynatur. Eller bytte sig til en ny garderobe på miljøvenlig vis. Læs mere her på siden. Ses vi?

Seneste nyt

Instagram