Workshop om bynatur og ‘biomimetik’

1. maj 2021 | Arrangement

Vil du være med til at forbedre den lokale biodiversitet i Kildevældsparken? Og samtidig blive klogere på, hvordan vi som mennesker kan lære af eller ‘mime’ naturen? Så kom til workshop om ‘biomimetik’ lørdag d. 8. maj kl. 10 – 13.

Bynatur, biodiversitet og ‘biomimetik’

Kom til “do-it-together” workshop i Kildevældsparken lørdag d. 8. maj kl. 10.00 – 13.00. Hør biolog Lars Pødenphant Kiær fortælle om “biomimetik” som metode til mere biodiversitet i byen – og vær med til at praktisere det med det samme! Træk i dit praktiske outfit og vær klar til at få jord under neglene.

Workshoppen er et samarbejde mellem Kultur Ø, Kildevæld Kulturcenter, Miljøpunkt Østerbro og tre skarpe designstuderende fra Aaborg Universitet.

Bemærk at workshoppen holdes på engelsk.

Tilmelding

Workshoppen er gratis, men tilmelding nødvendig, da der kun er plads til max. 20 deltagere. Send en mail til [email protected] eller ring på 81 47 13 90 og giv en KORT beskrivelse af din baggrund og din interesse for at deltage i workshoppen.

Medbring gerne din egen drikkedunk og vær med til at minimere plastikspild. Der vil være snacks og mulighed for at fylde din drikkedunk op undervejs.

Læs mere på Facebook her

Læs også:

Arrangement

Biens Dag 2021

Frøbomber, planteworkshop og bi-skattejagt i Kildevældsparken. Vil du hjælpe byens bier? Så kom og vær med, når Østerbro fejrer bierne i anledning af FNs internationale bi-dag torsdag d. 20. maj. Læs mere om alle aktiviteterne her.

Arrangement

Ta’ med ud og fisk!

FULDT BOOKET - Torsdag d. 27. maj kl. 15.30 - 17.30 kan du komme på (gratis) guidet fisketur til Nordhavnstippen med højt til himlen og udsigt over Øresund. Vi medbringer fiskestænger, blink og silkekroge - og endda en røgeovn. 

Nyhed

Få et gratis partnerskabstræ

Er der plads til et træ i din forhave, din boligforening eller på din gade? Og har du lyst til at plante og passe det? Så kan du blive træpartner og få et eller flere gratis træer af Københavns Kommune.

Seneste nyt

Følg os på Facebook

Facebook Pagelike Widget

Følg os på Instagram

Share This