Workshop om bynatur og ‘biomimetik’

1. maj 2021 | Arrangement

Vil du være med til at forbedre den lokale biodiversitet i Kildevældsparken? Og samtidig blive klogere på, hvordan vi som mennesker kan lære af eller ‘mime’ naturen? Så kom til workshop om ‘biomimetik’ lørdag d. 8. maj kl. 10 – 13.

Bynatur, biodiversitet og ‘biomimetik’

Kom til “do-it-together” workshop i Kildevældsparken lørdag d. 8. maj kl. 10.00 – 13.00. Hør biolog Lars Pødenphant Kiær fortælle om “biomimetik” som metode til mere biodiversitet i byen – og vær med til at praktisere det med det samme! Træk i dit praktiske outfit og vær klar til at få jord under neglene.

Workshoppen er et samarbejde mellem Kultur Ø, Kildevæld Kulturcenter, Miljøpunkt Østerbro og tre skarpe designstuderende fra Aaborg Universitet.

Bemærk at workshoppen holdes på engelsk.

Tilmelding

Workshoppen er gratis, men tilmelding nødvendig, da der kun er plads til max. 20 deltagere. Send en mail til [email protected] eller ring på 81 47 13 90 og giv en KORT beskrivelse af din baggrund og din interesse for at deltage i workshoppen.

Medbring gerne din egen drikkedunk og vær med til at minimere plastikspild. Der vil være snacks og mulighed for at fylde din drikkedunk op undervejs.

Læs mere på Facebook her

Læs også:

Arrangement

Byttemarked & barselscafé

Ryd op i skabe og skuffer og byt dig til nyt pre-loved børnetøj, babyudstyr eller legetøj, når vi sammen med apa inviterer til byttemarked og debatsalon for kommende og nybagte fædre og mødre. Det er tirsdag d. 31. januar kl. 10.00 – 12.15. Læs mere og tilmeld dig her.

Arrangement

Webinar: Sådan kan du spare energi i din lejlighed

Energipriserne stiger, og pengepungen bliver lettere. Vil du have gode råd til, hvordan du sparer på el- og varmeregningen? Så kom med til gratis webinar onsdag d. 18. januar kl. 19.00 – 20.30 og hør, hvordan du kan spare på energien og undgå de høje energipriser. Læs mere og tilmeld dig her.

Arrangement

Affaldsindsamling i Søerne – Nytårsudgave

Kom og vær med, når Miljøpunkt Østerbro og lokale ildsjæle traditionen tro trækker i waders og uldent undertøj for at befri Sortedamsøen for affald efter nytårsaften. Affaldsindsamlingen er lørdag d. 7. januar kl. 10.00 – 12.00, og alle er velkomne. Man må også gerne heppe eller samle skrald ind fra vandkanten.

Seneste nyt

Følg os på Facebook

Facebook Pagelike Widget

Instagram