Workshop om bynatur og ‘biomimetik’

1. maj 2021 | Arrangement

Vil du være med til at forbedre den lokale biodiversitet i Kildevældsparken? Og samtidig blive klogere på, hvordan vi som mennesker kan lære af eller ‘mime’ naturen? Så kom til workshop om ‘biomimetik’ lørdag d. 8. maj kl. 10 – 13.

Bynatur, biodiversitet og ‘biomimetik’

Kom til “do-it-together” workshop i Kildevældsparken lørdag d. 8. maj kl. 10.00 – 13.00. Hør biolog Lars Pødenphant Kiær fortælle om “biomimetik” som metode til mere biodiversitet i byen – og vær med til at praktisere det med det samme! Træk i dit praktiske outfit og vær klar til at få jord under neglene.

Workshoppen er et samarbejde mellem Kultur Ø, Kildevæld Kulturcenter, Miljøpunkt Østerbro og tre skarpe designstuderende fra Aaborg Universitet.

Bemærk at workshoppen holdes på engelsk.

Tilmelding

Workshoppen er gratis, men tilmelding nødvendig, da der kun er plads til max. 20 deltagere. Send en mail til ltrais19@student.aau.dk eller ring på 81 47 13 90 og giv en KORT beskrivelse af din baggrund og din interesse for at deltage i workshoppen.

Medbring gerne din egen drikkedunk og vær med til at minimere plastikspild. Der vil være snacks og mulighed for at fylde din drikkedunk op undervejs.

Læs mere på Facebook her

Læs også:

Affald og ressourcerArrangement

Barselscafe om bæredygtighed med byttemarked

Er du kommende eller nybagt forælder, og vil du gerne høre mere om, hvordan du kan give din baby en god, grøn start på livet? Og samtidig få ryddet lidt ud i skabe og skuffer og bytte dig til nyt pre-loved børnetøj, babyudstyr eller legetøj? Så kig forbi til barselscafé i Kildevæld Kulturcenter torsdag d. 22. februar kl. 10.00 – 12.00. Arrangementet er gratis, men tilmelding er nødvendig. 

Arrangement Nyhed

Åbning af det vildt grønne Kildevæld

Kom med til en VILDT grøn og hyggelig eftermiddag den 12. januar kl. 16-19, når vi skyder projektet ‘Det VILDT GRØNNE Kildevæld’ i gang. Det bliver en vildt sjov  åbningsdag fyldt med hygge, workshops, grøn viden, byttemarked, udstilling, grønne snacks og vilde bobler!

Seneste nyt

Instagram