World Cleanup Day på Østerbro

6. september 2022 | Arrangement

Lørdag d. 17. september mødes millioner af mennesker over hele verden for for at samle skrald til World Cleanup Day – verdens største civile begivenhed. Kom og vær med på Østerbro, hvor vi samler skrald ved Trianglen kl. 10.00-12.00. Alle er velkomne. Læs mere her. 

Vær med til at befri verden for skrald

Sidste år deltog flere end 13,5 millioner mennesker fra 191 lande i World Cleanup Day og gik sammen om at befri verden for henkastet affald. Det gør dagen til verdens største civile begivenhed!

I Danmark er der også affaldsindsamlinger over hele landet. Du kan f.eks. komme og være med på Østerbro, hvor vi samler skrald på og omkring Trianglen fra kl. 10.00 – 12.00.

Alle er velkomne, store som små. Vi medbringer grabbere, poser og handsker, som du kan låne. Og du er velkommen til at droppe ind, når det passer dig. Så vælger du selv, om du vil være med i to timer eller måske bare en halv time. 

Læs mere om World Cleanup Day i Danmark her

Affaldsindsamlingen er støttet af Østerbro Lokaludvalg.

Læs også:

Affald og ressourcerArrangement

Barselscafe om bæredygtighed med byttemarked

Er du kommende eller nybagt forælder, og vil du gerne høre mere om, hvordan du kan give din baby en god, grøn start på livet? Og samtidig få ryddet lidt ud i skabe og skuffer og bytte dig til nyt pre-loved børnetøj, babyudstyr eller legetøj? Så kig forbi til barselscafé i Kildevæld Kulturcenter torsdag d. 22. februar kl. 10.00 – 12.00. Arrangementet er gratis, men tilmelding er nødvendig. 

Arrangement Nyhed

Åbning af det vildt grønne Kildevæld

Kom med til en VILDT grøn og hyggelig eftermiddag den 12. januar kl. 16-19, når vi skyder projektet ‘Det VILDT GRØNNE Kildevæld’ i gang. Det bliver en vildt sjov  åbningsdag fyldt med hygge, workshops, grøn viden, byttemarked, udstilling, grønne snacks og vilde bobler!

Seneste nyt

Instagram