World Cleanup Day på Østerbro

6. september 2022 | Arrangement

Lørdag d. 17. september mødes millioner af mennesker over hele verden for for at samle skrald til World Cleanup Day – verdens største civile begivenhed. Kom og vær med på Østerbro, hvor vi samler skrald ved Trianglen kl. 10.00-12.00. Alle er velkomne. Læs mere her. 

Vær med til at befri verden for skrald

Sidste år deltog flere end 13,5 millioner mennesker fra 191 lande i World Cleanup Day og gik sammen om at befri verden for henkastet affald. Det gør dagen til verdens største civile begivenhed!

I Danmark er der også affaldsindsamlinger over hele landet. Du kan f.eks. komme og være med på Østerbro, hvor vi samler skrald på og omkring Trianglen fra kl. 10.00 – 12.00.

Alle er velkomne, store som små. Vi medbringer grabbere, poser og handsker, som du kan låne. Og du er velkommen til at droppe ind, når det passer dig. Så vælger du selv, om du vil være med i to timer eller måske bare en halv time. 

Læs mere om World Cleanup Day i Danmark her

Affaldsindsamlingen er støttet af Østerbro Lokaludvalg.

Læs også:

Arrangement

Patchwork workshop

Har du et par gamle t-shirt liggende derhjemme med pletter eller huller og ved ikke hvad du skal gøre med dem?Så tag dem med den 20. juni kl. 17-20 og lav din egen patchwork-top med dine gamle t-shirts, sweatre eller andre stykker tøj du har liggende derhjemme.

Affald og ressourcerArrangementBynatur og klimasikring

Kom til Østerbro Weekend

Den 1. og 2. juni 2024 er det Østerbro Weekend, en hyggelig bydelsfest med aktiviteter for hele familien. I Miljøpunkt Østerbros telt kan man blandt andet begge dage lave flotte insekthoteller og natur-uroer af genbrugsmaterialer, og ting vi har sanket i den lokale bynatur. Eller bytte sig til en ny garderobe på miljøvenlig vis. Læs mere her på siden. Ses vi?

Seneste nyt

Instagram