Affaldsindsamling i Nordhavn

27. april 2021 | Arrangement

Kom og vær med til at befri Nordhavn fra cigaretskodder, take-away emballage, mundbind og andet skrald, når Miljøpunkt Østerbro inviterer til affaldsindsamling søndag d. 9. maj kl. 10 – 12. 

Nordhavn tager skraldet

Vi fortsætter vores månedlige affaldsindsamlinger ved strand og kyst, og denne gang går turen til området omkring Sandkaj i Nordhavn.

Kom forbi Sandkaj søndag d. 9. maj kl. 10 – 12 og giv en hånd med. Af Miljøpunkt Østerbro kan du låne grabbere (også i børnestørrelse), poser, handsker og poseholdere til alle deltagere.

Vi medbringer også magneter, kroge og reb, så vi kan gå på jagt efter undersøiske skatte i havnen.

Efter indsamlingen er der kaffe og te på termokanden til at hygge sig på. Vi giver også en gratis sandwich som tak for indsatsen (til de første 25 deltagere, efter først til mølle).

Alle er velkomne – store som små affaldshelte. Tilmelding er ikke nødvendig.

Se begivenheden på Facebook her

Vi samler skrald ved strand og kyst

Affaldsindsamlingen er støttet med midler fra Miljøstyrelsen og Østerbro Lokaludvalg.

80 procent af al henkastet affald ender til sidst i havet – til stor gene for natur og dyreliv. Byens strande og havnepromenader er sidste stop før havet, og er derfor et oplagt sted at samle skrald og forhindre at plastik, glas, metal m.m. flyder til havs.

Derfor arrangerer vi i 2020 og 2021 kystnære affaldsindsamlinger hver måned sammen med borgere, ngo’er og andre aktører på Østerbro, med støtte fra Miljøstyrelsens strandrensningspulje og Østerbro Lokaludvalg.

Læs mere om projektet her

Læs også:

Arrangement

Byttemarked & barselscafé

Ryd op i skabe og skuffer og byt dig til nyt pre-loved børnetøj, babyudstyr eller legetøj, når vi sammen med apa inviterer til byttemarked og debatsalon for kommende og nybagte fædre og mødre. Det er tirsdag d. 31. januar kl. 10.00 – 12.15. Læs mere og tilmeld dig her.

Arrangement

Webinar: Sådan kan du spare energi i din lejlighed

Energipriserne stiger, og pengepungen bliver lettere. Vil du have gode råd til, hvordan du sparer på el- og varmeregningen? Så kom med til gratis webinar onsdag d. 18. januar kl. 19.00 – 20.30 og hør, hvordan du kan spare på energien og undgå de høje energipriser. Læs mere og tilmeld dig her.

Arrangement

Affaldsindsamling i Søerne – Nytårsudgave

Kom og vær med, når Miljøpunkt Østerbro og lokale ildsjæle traditionen tro trækker i waders og uldent undertøj for at befri Sortedamsøen for affald efter nytårsaften. Affaldsindsamlingen er lørdag d. 7. januar kl. 10.00 – 12.00, og alle er velkomne. Man må også gerne heppe eller samle skrald ind fra vandkanten.

Lån grabbere og poseholdere

Husk at du kan låne grabbere, poser og endda waders af Miljøpunkt Østerbro, hvis du selv vil ud på skraldejagt – sammen med naboerne, venner, familien, eller måske bare på din næste søndagstur.

Læs hvordan du låner grejet her

Seneste nyt

Følg os på Facebook

Facebook Pagelike Widget

Instagram