Affaldsindsamling på Svanemøllen Strand

25. april 2022 | Arrangement

Kalder alle affaldshelte! Kom og vær med til at gøre Svanemøllen Strand sommerklar og fri for affald fredag d. 27. maj kl. 11.00 – 14.00. Affaldsindsamlingen holdes i forbindelse med Svanemøllens Vandfestival, hvor der vil være et hav af aktiviteter i og omkring havnen og stranden. Læs mere her.

Til kamp mod plastikforurening i havet

Hvert år udledes omkring 8 mio. tons affald i verdenshavene. Det svarer til, at en hel lastbil fuld af plastik bliver tømt ud i havet hvert eneste minut! En stor del af affaldet er blevet smidt på land, hvorefter det blæser ud i havet. Derfor inviterer  Svanemøllens Vandfestival, Plog and Play og Miljøpunkt Østerbro til beach cleanup på Svanemøllen Strand fredag d. 27. maj kl. 11.00 – 14.00.

Kom og vær med til at gøre stranden – og havet – fri for affald. Vi medbringer grabbere, poser, poseholdere og handsker, som du kan låne. Tilmelding er ikke nødvendig, du kan bare møde op. GreenKayak stiller også deres sit-on-top kajakker til rådighed, så du kan samle affald både på land og til vands.

Svanemøllens Vandfestival

Affaldsindsamlingen afholdes i forbindelse med Svanemøllens Vandfestival, der foregår i Kr. Himmelfartsferien d. 26. – 29. maj og byder på et hav af aktiviteter i og omkring havnen og stranden.

Afslutningsvis samles alt indsamlet affald ved festivalpladsen ved Svaneknoppen, hvor en række organisationer, bl.a. Plastic Change, afholder talks om forurening i havet m.m.. Der trækkes desuden lod om 5×500 kr. gavekort til Letz Sushi blandt deltagerne.

Læs mere om affaldsindsamlingen her

Affaldsindsamlingen er støttet af Miljøstyrelsen og Østerbro Lokaludvalg

Læs også:

Affald og ressourcerArrangement

Barselscafe om bæredygtighed med byttemarked

Er du kommende eller nybagt forælder, og vil du gerne høre mere om, hvordan du kan give din baby en god, grøn start på livet? Og samtidig få ryddet lidt ud i skabe og skuffer og bytte dig til nyt pre-loved børnetøj, babyudstyr eller legetøj? Så kig forbi til barselscafé i Kildevæld Kulturcenter torsdag d. 22. februar kl. 10.00 – 12.00. Arrangementet er gratis, men tilmelding er nødvendig. 

Arrangement Nyhed

Åbning af det vildt grønne Kildevæld

Kom med til en VILDT grøn og hyggelig eftermiddag den 12. januar kl. 16-19, når vi skyder projektet ‘Det VILDT GRØNNE Kildevæld’ i gang. Det bliver en vildt sjov  åbningsdag fyldt med hygge, workshops, grøn viden, byttemarked, udstilling, grønne snacks og vilde bobler!

Seneste nyt

Instagram