Affaldsindsamling på Svanemøllen Strand

25. april 2022 | Arrangement

Kalder alle affaldshelte! Kom og vær med til at gøre Svanemøllen Strand sommerklar og fri for affald fredag d. 27. maj kl. 11.00 – 14.00. Affaldsindsamlingen holdes i forbindelse med Svanemøllens Vandfestival, hvor der vil være et hav af aktiviteter i og omkring havnen og stranden. Læs mere her.

Til kamp mod plastikforurening i havet

Hvert år udledes omkring 8 mio. tons affald i verdenshavene. Det svarer til, at en hel lastbil fuld af plastik bliver tømt ud i havet hvert eneste minut! En stor del af affaldet er blevet smidt på land, hvorefter det blæser ud i havet. Derfor inviterer  Svanemøllens Vandfestival, Plog and Play og Miljøpunkt Østerbro til beach cleanup på Svanemøllen Strand fredag d. 27. maj kl. 11.00 – 14.00.

Kom og vær med til at gøre stranden – og havet – fri for affald. Vi medbringer grabbere, poser, poseholdere og handsker, som du kan låne. Tilmelding er ikke nødvendig, du kan bare møde op. GreenKayak stiller også deres sit-on-top kajakker til rådighed, så du kan samle affald både på land og til vands.

Svanemøllens Vandfestival

Affaldsindsamlingen afholdes i forbindelse med Svanemøllens Vandfestival, der foregår i Kr. Himmelfartsferien d. 26. – 29. maj og byder på et hav af aktiviteter i og omkring havnen og stranden.

Afslutningsvis samles alt indsamlet affald ved festivalpladsen ved Svaneknoppen, hvor en række organisationer, bl.a. Plastic Change, afholder talks om forurening i havet m.m.. Der trækkes desuden lod om 5×500 kr. gavekort til Letz Sushi blandt deltagerne.

Læs mere om affaldsindsamlingen her

Affaldsindsamlingen er støttet af Miljøstyrelsen og Østerbro Lokaludvalg

Læs også:

Arrangement

Patchwork workshop

Har du et par gamle t-shirt liggende derhjemme med pletter eller huller og ved ikke hvad du skal gøre med dem?Så tag dem med den 20. juni kl. 17-20 og lav din egen patchwork-top med dine gamle t-shirts, sweatre eller andre stykker tøj du har liggende derhjemme.

Affald og ressourcerArrangementBynatur og klimasikring

Kom til Østerbro Weekend

Den 1. og 2. juni 2024 er det Østerbro Weekend, en hyggelig bydelsfest med aktiviteter for hele familien. I Miljøpunkt Østerbros telt kan man blandt andet begge dage lave flotte insekthoteller og natur-uroer af genbrugsmaterialer, og ting vi har sanket i den lokale bynatur. Eller bytte sig til en ny garderobe på miljøvenlig vis. Læs mere her på siden. Ses vi?

Seneste nyt

Instagram