Affaldsindsamling på Svanemøllen Strand

25. april 2022 | Arrangement

Kalder alle affaldshelte! Kom og vær med til at gøre Svanemøllen Strand sommerklar og fri for affald fredag d. 27. maj kl. 11.00 – 14.00. Affaldsindsamlingen holdes i forbindelse med Svanemøllens Vandfestival, hvor der vil være et hav af aktiviteter i og omkring havnen og stranden. Læs mere her.

Til kamp mod plastikforurening i havet

Hvert år udledes omkring 8 mio. tons affald i verdenshavene. Det svarer til, at en hel lastbil fuld af plastik bliver tømt ud i havet hvert eneste minut! En stor del af affaldet er blevet smidt på land, hvorefter det blæser ud i havet. Derfor inviterer  Svanemøllens Vandfestival, Plog and Play og Miljøpunkt Østerbro til beach cleanup på Svanemøllen Strand fredag d. 27. maj kl. 11.00 – 14.00.

Kom og vær med til at gøre stranden – og havet – fri for affald. Vi medbringer grabbere, poser, poseholdere og handsker, som du kan låne. Tilmelding er ikke nødvendig, du kan bare møde op. GreenKayak stiller også deres sit-on-top kajakker til rådighed, så du kan samle affald både på land og til vands.

Svanemøllens Vandfestival

Affaldsindsamlingen afholdes i forbindelse med Svanemøllens Vandfestival, der foregår i Kr. Himmelfartsferien d. 26. – 29. maj og byder på et hav af aktiviteter i og omkring havnen og stranden.

Afslutningsvis samles alt indsamlet affald ved festivalpladsen ved Svaneknoppen, hvor en række organisationer, bl.a. Plastic Change, afholder talks om forurening i havet m.m.. Der trækkes desuden lod om 5×500 kr. gavekort til Letz Sushi blandt deltagerne.

Læs mere om affaldsindsamlingen her

Affaldsindsamlingen er støttet af Miljøstyrelsen og Østerbro Lokaludvalg

Læs også:

Arrangement

Craftivism Festival

Sæt kryds i kalenderen lørdag d. 29. april og glæd dig til Craftivism Festival i Kildevæld Kulturcenter. Festivalen byder på workshops, modeshow, byttemarked, musik og underholdning - alt sammen med fokus på upcycling, kreativitet og bæredygtig mode.

Arrangement

Affaldsindsamling ved Kildevæld

Kom og vær med til at samle skrald i og omkring søen i Kildevældsparken. Det er søndag d. 26. marts kl. 10.00 - 12.00 i anledning af Danmarks Naturfredningsforenings årlige affaldsindsamling. Læs mere her.

Arrangement

Invitation til årsmøde

Kom og hør to spændende oplæg om aktuelle miljøemner, hhv. ’Tiny Forests’ og ’PFAS’, når Miljøpunkt Østerbro inviterer til åbent årsmøde mandag d. 13. marts kl. 17.00 – 19.00 i Kildevæld Kulturcenter. Til mødet kan du også høre mere om det lokale miljøarbejde på Østerbro.

Seneste nyt


Warning: implode() [function.implode]: Invalid arguments passed in /var/www/miljopunktosterbro.dk/public_html/wp-content/plugins/facebook-pagelike-widget/fb_class.php on line 44

Følg os på Facebook

Facebook Pagelike Widget

Instagram