Byttemarked og barselscafé

25. maj 2022 | Arrangement

Kom til barselscafé og byttemarked fredag d. 10. juni kl. 10.00 – 12.00 på den bemandede legeplads i Kildevældsparken. Få inspiration til en mere bæredygtig hverdag med en lille ny, og byt dig til nyt pre-loved børnetøj, legetøj eller babyudstyr.

Bæredygtig barsel

Ryd op i skabe og skuffer og byt dig til nyt pre-loved børnetøj, babyudstyr eller legetøj!

Fredag d. 10. juni kl. 10.00 – 12.00 inviterer Miljøpunkt Østerbro til barselscafé med byttemarked på den bemandede legeplads i Kildevældsparken.

Program:

10.00 – 11.00: Barselscafé og oplæg
11.00 – 12.00: Byttemarked

Til barselscaféen får du konkrete genbrugstips, bæredygtighedstricks og inspiration til en mere bæredygtig hverdag med en lille ny. Lige fra moderne stofbleer og kemi i plejeprodukter, til zerowaste, genrbug og forbrug. Vi tager bl.a. en stak moderne stofbleer med, som du kan kigge på og røre ved.

Byttemarkedet er udendørs, mens barselscaféen foregår indenfor i legepladsens hyggelige lokaler, hvor der vil være kage, te og kaffe.

Byt dig til nyt genbrugsguld

Til byttemarkedet bytter vi børnetøj, legetøj, babyudstyr, amme- og graviditetstøj m.m.

Medbring børnenes aflagte tøj, gamle gåvogn eller det legetøj, de ikke bruger mere, og byt det til noget andet, som du kan bruge – ganske gratis.

For at andre kan få glæde af dine ting, er det vigtigt, at det er i god stand, dvs. tøj uden huller og pletter, intakt legetøj med alle dele osv. De ting, der ikke får et nyt hjem på dagen afleveres til genbrug.

Tilmelding er ikke nødvendig, og børn og babyer er selvfølgelig meget velkomne.

Arrangementet er støttet af Nordea-Fonden og Østerbro Lokaludvalg.

Læs også:

Affald og ressourcerArrangement

Barselscafe om bæredygtighed med byttemarked

Er du kommende eller nybagt forælder, og vil du gerne høre mere om, hvordan du kan give din baby en god, grøn start på livet? Og samtidig få ryddet lidt ud i skabe og skuffer og bytte dig til nyt pre-loved børnetøj, babyudstyr eller legetøj? Så kig forbi til barselscafé i Kildevæld Kulturcenter torsdag d. 22. februar kl. 10.00 – 12.00. Arrangementet er gratis, men tilmelding er nødvendig. 

Arrangement Nyhed

Åbning af det vildt grønne Kildevæld

Kom med til en VILDT grøn og hyggelig eftermiddag den 12. januar kl. 16-19, når vi skyder projektet ‘Det VILDT GRØNNE Kildevæld’ i gang. Det bliver en vildt sjov  åbningsdag fyldt med hygge, workshops, grøn viden, byttemarked, udstilling, grønne snacks og vilde bobler!

Seneste nyt

Instagram