Byttemarked og barselscafé

25. maj 2022 | Arrangement

Kom til barselscafé og byttemarked fredag d. 10. juni kl. 10.00 – 12.00 på den bemandede legeplads i Kildevældsparken. Få inspiration til en mere bæredygtig hverdag med en lille ny, og byt dig til nyt pre-loved børnetøj, legetøj eller babyudstyr.

Bæredygtig barsel

Ryd op i skabe og skuffer og byt dig til nyt pre-loved børnetøj, babyudstyr eller legetøj!

Fredag d. 10. juni kl. 10.00 – 12.00 inviterer Miljøpunkt Østerbro til barselscafé med byttemarked på den bemandede legeplads i Kildevældsparken.

Program:

10.00 – 11.00: Barselscafé og oplæg
11.00 – 12.00: Byttemarked

Til barselscaféen får du konkrete genbrugstips, bæredygtighedstricks og inspiration til en mere bæredygtig hverdag med en lille ny. Lige fra moderne stofbleer og kemi i plejeprodukter, til zerowaste, genrbug og forbrug. Vi tager bl.a. en stak moderne stofbleer med, som du kan kigge på og røre ved.

Byttemarkedet er udendørs, mens barselscaféen foregår indenfor i legepladsens hyggelige lokaler, hvor der vil være kage, te og kaffe.

Byt dig til nyt genbrugsguld

Til byttemarkedet bytter vi børnetøj, legetøj, babyudstyr, amme- og graviditetstøj m.m.

Medbring børnenes aflagte tøj, gamle gåvogn eller det legetøj, de ikke bruger mere, og byt det til noget andet, som du kan bruge – ganske gratis.

For at andre kan få glæde af dine ting, er det vigtigt, at det er i god stand, dvs. tøj uden huller og pletter, intakt legetøj med alle dele osv. De ting, der ikke får et nyt hjem på dagen afleveres til genbrug.

Tilmelding er ikke nødvendig, og børn og babyer er selvfølgelig meget velkomne.

Arrangementet er støttet af Nordea-Fonden og Østerbro Lokaludvalg.

Læs også:

Arrangement

Byttemarked & barselscafé

Ryd op i skabe og skuffer og byt dig til nyt pre-loved børnetøj, babyudstyr eller legetøj, når vi sammen med apa inviterer til byttemarked og debatsalon for kommende og nybagte fædre og mødre. Det er tirsdag d. 31. januar kl. 10.00 – 12.15. Læs mere og tilmeld dig her.

Arrangement

Webinar: Sådan kan du spare energi i din lejlighed

Energipriserne stiger, og pengepungen bliver lettere. Vil du have gode råd til, hvordan du sparer på el- og varmeregningen? Så kom med til gratis webinar onsdag d. 18. januar kl. 19.00 – 20.30 og hør, hvordan du kan spare på energien og undgå de høje energipriser. Læs mere og tilmeld dig her.

Arrangement

Affaldsindsamling i Søerne – Nytårsudgave

Kom og vær med, når Miljøpunkt Østerbro og lokale ildsjæle traditionen tro trækker i waders og uldent undertøj for at befri Sortedamsøen for affald efter nytårsaften. Affaldsindsamlingen er lørdag d. 7. januar kl. 10.00 – 12.00, og alle er velkomne. Man må også gerne heppe eller samle skrald ind fra vandkanten.

Seneste nyt

Følg os på Facebook

Facebook Pagelike Widget

Instagram