Feriecamp: skraldejagt og øko-stoftryk

3. august 2021 | Arrangement

Tag ungerne med på BK Skjolds feriecamp i Ryparken i den sidste uge af skolernes sommerferie. Miljøpunkt Østerbro er med fredag d. 6. august og står klar med sjove bæredygtige aktiviteter for både store og små. I kan bl.a. være med til affaldsindsamling eller dekorere jeres helt egen mulepose med flotte naturtryk. 

Gå på jagt efter skrald i sø og krat

Fredag formiddag kl. 10.30 kan I være med til affaldsindsamling i Ryvangens Naturpark. Vi medbringer affaldsgrabbere, poser, magneter og kroge, så vi kan gå på jagt efter skraldeskatte på både land og i vand.

Alle er velkomne til at deltage, og vi håber især at møde mange børn og unge denne gang. Der vil også være lidt snacks til alle deltagere.

Vi mødes ved BK Skjolds Klubhus nær Ryparkens Idrætsanlæg og går samlet afsted mod Ryvangens Naturpark.

Dekorer en mulepose med øko-stoftryk

Om eftermiddagen kl. 13.30 – 16.00 kan I komme til workshop og dekorere jeres helt egne muleposer med flotte stoftryk af naturens blade og kogler. Stofposerne er doneret af forskellige virksomheder, der har fået leveret poser med et forkert tryk. I stedet for at smide poserne ud, tryller vi dem om til unikt dekorerede poser, som man enten kan tage med hjem eller donere til projektet Plastikposefrit Østerbro. Man kan også medbringe en t-shirt hjemmefra, som man gerne vil friske op med naturtryk.

Alle kan være med, men børn under 10 år skal tage en voksen i hånden, der kan hjælpe med malingen. Tilmelding er ikke nødvendig, I skal bare møde op og kan være med, så længe I har lyst.

Workshoppen foregår ved BK Skjolds Klubhus, men blæser det meget går vi indenfor.

Se resten af programmet for BK Skjolds feriecamp her.

Arrangementet er støttet af

Læs også:

Arrangement Nyhed

Stort byttemarked i august

Kom til tøjbyttemarked ved Orientkaj i Nordhavn søndag d. 25. august kl. 10.00 - 15.00 og byt dig til en ny garderobe, gratis og bæredygtigt. Tøjbyttemarkedet afholdes i forbindelse med Kulturhavn Festival, hvor der vil være et hav af forskellige aktiviteter på havnen.

Arrangement

Patchwork workshop

Har du et par gamle t-shirt liggende derhjemme med pletter eller huller og ved ikke hvad du skal gøre med dem?Så tag dem med den 20. juni kl. 17-20 og lav din egen patchwork-top med dine gamle t-shirts, sweatre eller andre stykker tøj du har liggende derhjemme.

Seneste nyt

Instagram