Invitation til årsmøde

19. august 2020 | Arrangement

Vil du blive klogere på, hvad du kan bruge Miljøpunkt Østerbro til, eller ønsker du at engagere dig i det lokale miljøarbejde? Så kom til miljøpunktets årsmøde mandag d. 7. september og gør din indflydelse gældende.

Kom og bliv klogere på, hvad du kan bruge miljøpunktet til, eller hvordan du kan få indflydelse på det lokale miljøarbejde. Enten ved at fremføre dine ideer på mødet eller ved at tilbyde at give en hånd med i miljøpunktets bestyrelse.

Tid og sted:
Mandag d. 7. september kl. 17.00 – 19.00 i Østerbrohuset, Århusgade 103, 2100 København, lokale 1 og 2.

Der vil blive serveret kaffe og te samt noget sødt til ganen.

Læs aftenens program her: Dagsorden til årsmøde

Grønne gårde og klimasikring

Lene Andersen, projektleder i Park og Byrum i Københavns Kommune, kommer også og fortæller om klimatilpasning og grønne gårde. Måske kan det inspirere til et projekt i jeres gård.

Tilmelding

Tilmelding er nødvendig, så vi kan sikre behørig afstand. Tilmeld dig via mail til [email protected]

Læs også:

Arrangement

Oplev det vilde Nordhavn

FULDT BOOKET - Kom med på guidet tur til Nordhavnstippen torsdag d. 24. juni og oplev den vilde og uberørte københavnske (by)natur helt tæt på. Husk tilmelding, da der er begrænsede pladser.

Arrangement

Workshop: få en grønnere gård, facade eller altan

FULDT BOOKET - Spirer der grønne drømme i din boligforening? Så kom og få gratis vejledning og inspiration til grønne tage, facadebeplantning, bivenlige blomsterenge eller frodige altaner. Det er torsdag d. 17. juni kl. 16.30 - 18.30. Læs mere og tilmeld dig her.

Arrangement

Ses vi til Østerbroweekend 2021?

Østerbro Lokaludvalg inviterer til bydelsfest for hele familien i Fælledparken. Miljøpunkt Østerbro er på pletten begge dage sammen med Nordhavns Naturvenner. Kig forbi og plant et frø til altanen, mød Østerbro Lånehøns, dyst i vores affaldstafet eller doner en pose til Plastikposefrit Østerbro.

Seneste nyt

Følg os på Facebook

Facebook Pagelike Widget
Share This