Ses vi til Østerbroweekend 2021?

27. maj 2021 | Arrangement

D. 19. og 20. juni inviterer Østerbro Lokaludvalg til bydelsfest for hele familien i Fælledparken. Miljøpunkt Østerbro er på pletten begge dage sammen med Nordhavns Naturvenner. Kig forbi og plant et frø til altanen, mød Østerbro Lånehøns, dyst i vores affaldstafet eller doner en pose til Plastikposefrit Østerbro.

Bydelsfest i Fælledparken

Hvad gør Østerbro til en spændende og attraktiv bydel? Det finder du ud af til Østerbroweekend, hvor Østerbro Lokaludvalg inviterer bydelens borgere til en weekend med musik, mad, foreningsaktiviteter, politiske debatter og masse af hygge.

Det foregår i Fælledparken (hjørnet ved Jagtvej og Serridslevvej) lørdag d. 19. juni og søndag d. 20. juni kl. 10.00 – 15.00.

Lånehøns, affaldsstafet og Plastikposefrit Østerbro

Du kan komme forbi Miljøpunkt Østerbros bod begge dage, hvor vi sammen med Nordhavns Naturvenner sætter fokus på miljø, klima, natur og bæredygtighed på Østerbro. Du kan f.eks. møde vores lånehøns, plante et frø til altanen, klappe Østerbros vilde dyr og høre mere om vores bynaturvandringer, flagermusture og arbejde med lokal biodiversitet.

Du kan også dyste i vores affaldsstafet og teste dine skills indenfor affaldssortering. Eller blive klogere på vores arbejde med genbrug, cirkulær økonomi, byttemarkeder, affaldsindsamlinger osv. Vi medbringer også nogle af de flotte stofposer, der indtil videre er blevet syet til Plastikposefrit Østerbro.

Har du stofposer i overskud, som fylder i skuffen derhjemme, er du meget velkommen til at tage dem med og donere dem til projektet.

Se programmet for hele weekenden herunder.

Program lørdag d. 19. juni

10.00: Østerbroweekend åbner

10.05 – 11.05: Foreningsaktiviteter på scenen

10.30 – 13.30: Mød ballonklovnen

11.10 – 12.10: Politikerdebat

12.15: Let sommerfrokost (GRATIS)

13.00: Jake Green Band spiller Lørdagskoncert

15.00: Tak for i dag!

 

Program søndag d. 20. juni

10.00: Østerbroweekend åbner

10.05 – 11.05: Foreningsaktiviteter på scenen

10.30 – 13.30: Mød Ballonklovnen

11.10 – 12.10: Politikerdebat

12.15: Let sommerfrokost (GRATIS)

13.00: Espen, Stef & Starcke spiller søndagsjazz

15.00 Tak for i dag og i år

 

Se arrangementet på Facebook her 

Læs også:

Arrangement

Oplev det vilde Nordhavn

FULDT BOOKET - Kom med på guidet tur til Nordhavnstippen torsdag d. 24. juni og oplev den vilde og uberørte københavnske (by)natur helt tæt på. Husk tilmelding, da der er begrænsede pladser.

Arrangement

Workshop: få en grønnere gård, facade eller altan

FULDT BOOKET - Spirer der grønne drømme i din boligforening? Så kom og få gratis vejledning og inspiration til grønne tage, facadebeplantning, bivenlige blomsterenge eller frodige altaner. Det er torsdag d. 17. juni kl. 16.30 - 18.30. Læs mere og tilmeld dig her.

Arrangement

Kom med til skraldefest

Vi gentager succesen fra sidste år og inviterer til skraldefest i Kildevældsparken søndag d. 13. juni. Kom og vær med til magnetfiskeri, skraldejagt, skraldebingo og affaldsquiz. Østerbro Lokaludvalg stiller med kaffevogn, og der er gratis snacks til alle deltagere.

Seneste nyt

Følg os på Facebook

Facebook Pagelike Widget
Share This