Søg midler til biodiversitetsprojekter

20. juli 2022 | Nyhed

Drømmer du om en by med vilde blomster, plads til insekter og smådyr og mere natur i lokalområdet? Københavns Kommune har oprettet en pulje, hvor du kan søge penge til lokale projekter, der skaber mere og bedre bynatur og biodiversitet. Næste frist er d. 1. september 2022.

Blomsterenge, smådyr og træer

Så nærmer tiden sig for 2. runde af ansøgninger til Københavns Kommunes Biodiversitetspulje 2022.

Der åbnes for ansøgninger d. 1. august og ansøgningsfristen er d. 1. september 2022. 

Puljen kan søges af borgere, foreninger og lokaludvalg/miljøpunkter. Du kan søge puljen, selvom du ikke bor i København, men dit projekt skal være i København.

Eksempler på projekter, der kan få støtte er:

  • områder, der omdannes fra græsplæne til blomstereng (både private og offentlige)
  • planter og frø til at etablere bede omkring gadetræer
  • befæstede arealer (fortove og asfaltarealer m.v.), der begrønnes med fokus på biodiversitet
  • formidlingsaktiviteter som f.eks. foredrag i boligforeninger og skoler om, hvordan man i det konkrete område kan arbejde med at øge biodiversiteten

Få hjælp til at søge puljen

Vil du have hjælp til ansøgningen, er du meget velkommen til at kontakte os i Mijløpunktet. Vi kan hjælpe med budget, tilladelser og udformning af selve ansøgningen, og vi vil gerne være medansøger på lokale projekter.

Send en mail til [email protected], og så vender vi tilbage til dig.

Læs mere og søg puljen her

Læs også:

Nyhed

Miyawakiskov i Fælledparken

Så fik Fælledparken en Miyawakiskov! Sammen med elever fra Langelinieskolen var Miljøpunkt Østerbro med til at plante 620 små træer og buske i et lille hjørne af Fælledparken, som i løbet af årene vil vokse op og blive til en lille skov. Læs mere og se billeder fra plantningen her.

Nyhed

Søg Bylivsgadepuljen og få en grønnere gade

Du kan f.eks. søge støtte til gadetræer og plantebede, mere plads til ophold, cykelstativer og legende børn, og trafikdæmpende foranstaltninger. Kom til online infomøde onsdag d. 16. november kl. 17.00 – 18.30 og hør mere om puljen. Læs mere her.

Nyhed

Vi planter en miyawakiskov i Fælledparken

Miljøpunkt Østerbro er gået sammen med en lokal skoleklasse og Københavns Kommune om at etablere en lommeskov i Fælledparken. Skoven kommer til at være på 200 kvadratmeter og bestå af 620 forskellige arter, herunder træer som eg, bøg, lind, hassel og hyld. Læs mere om skoven her.

Seneste nyt

Følg os på Facebook

Facebook Pagelike Widget

Instagram