Søg midler til biodiversitetsprojekter

20. juli 2022 | Nyhed

Drømmer du om en by med vilde blomster, plads til insekter og smådyr og mere natur i lokalområdet? Københavns Kommune har oprettet en pulje, hvor du kan søge penge til lokale projekter, der skaber mere og bedre bynatur og biodiversitet. Næste frist er d. 1. september 2022.

Blomsterenge, smådyr og træer

Så nærmer tiden sig for 2. runde af ansøgninger til Københavns Kommunes Biodiversitetspulje 2022.

Der åbnes for ansøgninger d. 1. august og ansøgningsfristen er d. 1. september 2022. 

Puljen kan søges af borgere, foreninger og lokaludvalg/miljøpunkter. Du kan søge puljen, selvom du ikke bor i København, men dit projekt skal være i København.

Eksempler på projekter, der kan få støtte er:

  • områder, der omdannes fra græsplæne til blomstereng (både private og offentlige)
  • planter og frø til at etablere bede omkring gadetræer
  • befæstede arealer (fortove og asfaltarealer m.v.), der begrønnes med fokus på biodiversitet
  • formidlingsaktiviteter som f.eks. foredrag i boligforeninger og skoler om, hvordan man i det konkrete område kan arbejde med at øge biodiversiteten

Få hjælp til at søge puljen

Vil du have hjælp til ansøgningen, er du meget velkommen til at kontakte os i Mijløpunktet. Vi kan hjælpe med budget, tilladelser og udformning af selve ansøgningen, og vi vil gerne være medansøger på lokale projekter.

Send en mail til info@miljopunkt-osterbro.dk, og så vender vi tilbage til dig.

Læs mere og søg puljen her

Læs også:

Arrangement Nyhed

Åbent årsmøde i Miljøpunkt Østerbro

Kom og hør et spændende oplæg om 'velfærd inden for de planetære grænser' når Miljøpunkt Østerbro inviterer til åbent årsmøde tirsdag d. 19. marts kl. 17.00 i Kildevæld Kulturcenter. Til mødet kan du også høre mere om det lokale miljøarbejde, og hvordan du selv kan engagere dig i bestyrelsen fx.

Luftforurening Nyhed

Virker din emhætte?

I foråret 2024 vil Rådet for Godt Indeklima gennemføre detaljerede målinger af emhætter i 20 danske boliger i Storkøbenhavn. Du kan være med! Erfaringerne fra tidligere indeklimaprojekter viser nemlig desværre, at mange emhætter virker dårligt - eller bruges forkert. Og mados er en væsentlig kilde til skadelig luftforurening.

Seneste nyt

Instagram