Søg midler til biodiversitetsprojekter

20. juli 2022 | Nyhed

Drømmer du om en by med vilde blomster, plads til insekter og smådyr og mere natur i lokalområdet? Københavns Kommune har oprettet en pulje, hvor du kan søge penge til lokale projekter, der skaber mere og bedre bynatur og biodiversitet. Næste frist er d. 1. september 2022.

Blomsterenge, smådyr og træer

Så nærmer tiden sig for 2. runde af ansøgninger til Københavns Kommunes Biodiversitetspulje 2022.

Der åbnes for ansøgninger d. 1. august og ansøgningsfristen er d. 1. september 2022. 

Puljen kan søges af borgere, foreninger og lokaludvalg/miljøpunkter. Du kan søge puljen, selvom du ikke bor i København, men dit projekt skal være i København.

Eksempler på projekter, der kan få støtte er:

  • områder, der omdannes fra græsplæne til blomstereng (både private og offentlige)
  • planter og frø til at etablere bede omkring gadetræer
  • befæstede arealer (fortove og asfaltarealer m.v.), der begrønnes med fokus på biodiversitet
  • formidlingsaktiviteter som f.eks. foredrag i boligforeninger og skoler om, hvordan man i det konkrete område kan arbejde med at øge biodiversiteten

Få hjælp til at søge puljen

Vil du have hjælp til ansøgningen, er du meget velkommen til at kontakte os i Mijløpunktet. Vi kan hjælpe med budget, tilladelser og udformning af selve ansøgningen, og vi vil gerne være medansøger på lokale projekter.

Send en mail til info@miljopunkt-osterbro.dk, og så vender vi tilbage til dig.

Læs mere og søg puljen her

Læs også:

Affald og ressourcer Nyhed

Storskrald er fortid i København

Hvis du bor i en gård eller andelsforening og har lagt mærke til, at storskraldsrummet er ved at være godt fyldt, kan det være I er gået glip af den ændring i storskraldsordningen, der blev gennemført sent sidste år. Nu er det slut med storskrald, som vi kendte det i Københavns Kommune. Fordi mere skal genbruges.

Luftforurening Nyhed

Lad brændeovnen blive i 2023

Vi er forbi de korteste, koldeste uger af vinteren, og hvis du overvejer at få den sidste vinterkulde ud af væggene ved at fyre op i brændeovnen, eller gerne vil nå den sidste vinterhygge foran flammerne - så foreslår vi, at du skruer op for varmen og hyggen uden at involvere brændeovnen. 

Arrangement Nyhed

Åbning af det vildt grønne Kildevæld

Kom med til en VILDT grøn og hyggelig eftermiddag den 12. januar kl. 16-19, når vi skyder projektet ‘Det VILDT GRØNNE Kildevæld’ i gang. Det bliver en vildt sjov  åbningsdag fyldt med hygge, workshops, grøn viden, byttemarked, udstilling, grønne snacks og vilde bobler!

Seneste nyt

Instagram