Søg midler til biodiversitetsprojekter

20. juli 2022 | Nyhed

Drømmer du om en by med vilde blomster, plads til insekter og smådyr og mere natur i lokalområdet? Københavns Kommune har oprettet en pulje, hvor du kan søge penge til lokale projekter, der skaber mere og bedre bynatur og biodiversitet. Næste frist er d. 1. september 2022.

Blomsterenge, smådyr og træer

Så nærmer tiden sig for 2. runde af ansøgninger til Københavns Kommunes Biodiversitetspulje 2022.

Der åbnes for ansøgninger d. 1. august og ansøgningsfristen er d. 1. september 2022. 

Puljen kan søges af borgere, foreninger og lokaludvalg/miljøpunkter. Du kan søge puljen, selvom du ikke bor i København, men dit projekt skal være i København.

Eksempler på projekter, der kan få støtte er:

  • områder, der omdannes fra græsplæne til blomstereng (både private og offentlige)
  • planter og frø til at etablere bede omkring gadetræer
  • befæstede arealer (fortove og asfaltarealer m.v.), der begrønnes med fokus på biodiversitet
  • formidlingsaktiviteter som f.eks. foredrag i boligforeninger og skoler om, hvordan man i det konkrete område kan arbejde med at øge biodiversiteten

Få hjælp til at søge puljen

Vil du have hjælp til ansøgningen, er du meget velkommen til at kontakte os i Mijløpunktet. Vi kan hjælpe med budget, tilladelser og udformning af selve ansøgningen, og vi vil gerne være medansøger på lokale projekter.

Send en mail til info@miljopunkt-osterbro.dk, og så vender vi tilbage til dig.

Læs mere og søg puljen her

Læs også:

Arrangement Nyhed

Stort byttemarked i august

Kom til tøjbyttemarked ved Orientkaj i Nordhavn søndag d. 25. august kl. 10.00 - 15.00 og byt dig til en ny garderobe, gratis og bæredygtigt. Tøjbyttemarkedet afholdes i forbindelse med Kulturhavn Festival, hvor der vil være et hav af forskellige aktiviteter på havnen.

Affald og ressourcer Guide Nyhed

Guide til et bæredygtigt tøjforbrug

Tøjindustrien er en af de mest forurenende industrier i verden - både når det kommer til forurening, ressourceforbrug og CO2-udledning. Samtidig er vores forbrug af tøj et af de områder, hvor vi som borgere og forbrugere kan ændre vores vaner her og nu, og dermed markant nedsætte vores personlige klima- og miljøaftryk.

Guide Nyhed

Guide: Hold sommerferie lokalt

Turen går til Østerbro! Staycation er bæredygtig ferie så det batter, og så er det en unik mulighed for at komme ned i gear og opleve sin by på nye måder. Her er en sommerguide til Østerbros og Nordhavns mange skønne ferieoplevelser, så du kan få inspiration til din lokale og bæredygtige sommerferie.

Seneste nyt

Instagram