Brug Det Lille BiTeater

Nyhed

I forbindelse med formidlingsprojektet Biernes By er der på fem udvalgte bemandede legepladser blevet placeret Det Lille BiTeater. Blandt andet på den bemandede legeplads i Kildevældsparken på Østerbro. Her kan skoler og institutioner lave deres eget udendørs dukketeater om bier, blomster og bynatur.

Lav jeres eget bi-teater

Det Lille BiTeater er et udendørs dukketeater, hvor skoler, institutioner og børnegrupper (eller bare familier) kan skabe, lege, spille og fortælle historier om bier, blomster, og den lokale bynatur.

Der findes i alt fem små BiTeatre, som står på fem udvalgte bemandede legepladser, herunder den bemandede legeplads i Kildevældsparken. Herunder finder du en gratis håndbog med en række idéer til anvendelse af Det Lille BiTeater. Håndbogen er målrettet de 4-10-årige. Lad jer også inspirere til jeres egne idéer og frie leg omkring teatrene.

Håndbog til Det Lille BiTeater

Forestillingen BI OMKRING

Hver tirsdag-fredag kl. 10 og 11.30 og lørdag-søndag kl. 13.30 og 15 frem til slutningen af november 2023 spiller Det Lille Teater forestillingen BI OMKRING.

Det er et musikalsk og særdeles aktuelt klimaeventyr om at dele vores fælles natur med vores små summende venner. Forestillingen spilles i Marionet Teatret.

Find din billetter her.

Biernes By

Det Lille BiTeater er opsat som en del af formidlingsprojektet Biernes By, der er udviklet af Det Lille Teater i samarbejde med Bybi, Miljøpunkt Østerbro. 

Biernes By har til formål at formidle viden om bierne og blomsterne i vores by: Hvad vi giver til hinanden og hvordan vi kan passe på hinanden — på kreativ og sanselig vis.

Dette gøres ved at forene teaterleg og naturformidling i æstetiske lege- og læringsprocesser til børn i alderen 4-10 år.

Som en del af projektet, er en række skoleklasser i løbet af 2023 bl.a. blevet tilbudt et undervisningsforløb om bier og bynatur.

Læs mere om undervisningsforløbet og se billeder fra undervisningen på Den Bemandede Legeplads i Kildevældsparken her

Læs også:

Arrangement Nyhed

Åbent årsmøde i Miljøpunkt Østerbro

Kom og hør et spændende oplæg om 'velfærd inden for de planetære grænser' når Miljøpunkt Østerbro inviterer til åbent årsmøde tirsdag d. 19. marts kl. 17.00 i Kildevæld Kulturcenter. Til mødet kan du også høre mere om det lokale miljøarbejde, og hvordan du selv kan engagere dig i bestyrelsen fx.

Luftforurening Nyhed

Virker din emhætte?

I foråret 2024 vil Rådet for Godt Indeklima gennemføre detaljerede målinger af emhætter i 20 danske boliger i Storkøbenhavn. Du kan være med! Erfaringerne fra tidligere indeklimaprojekter viser nemlig desværre, at mange emhætter virker dårligt - eller bruges forkert. Og mados er en væsentlig kilde til skadelig luftforurening.

Seneste nyt

Instagram