Lær at fixe din cykel

7. oktober 2020 | Arrangement

Vil du lære, hvordan du reparerer og vedligeholder din cykel? Så kan du lige nu komme til gratis cykelworkshops på Nordhavn Nærgenbrugsstation og få styr på gear, bremser, dæk og kæde.

De fire cykelworkshops er arrangeret af Københavns Kommune i samarbejde med cykeleksperter fra den lokale, socialøkonomiske virksomhed Buddha Bikes.

Dato og temaer for hver workshop

’Lær at at lappe og fejlfinde dæk’ onsdag den 23. september kl. 16-18
’Lær at justere og fejlfinde bremser’ søndag d. 4. oktober kl. 13-15
’Lær at justere og fejlfinde gear’ onsdag d. 21. oktober kl. 16-18
’Lær at stramme, vedligeholde og fejlfinde kæde/tandhjul’ søndag d. 1. november kl. 13-15

Arrangementerne er gratis og du er velkommen til at komme løbende inden for tidsrummet. Der kan max. være 15 deltagere ad gangen.

Læs mere her:
https://www.facebook.com/events/347321946322663/

Læs også:

Arrangement

Craftivism Festival

Sæt kryds i kalenderen lørdag d. 29. april og glæd dig til Craftivism Festival i Kildevæld Kulturcenter. Festivalen byder på workshops, modeshow, byttemarked, musik og underholdning - alt sammen med fokus på upcycling, kreativitet og bæredygtig mode.

Arrangement

Affaldsindsamling ved Kildevæld

Kom og vær med til at samle skrald i og omkring søen i Kildevældsparken. Det er søndag d. 26. marts kl. 10.00 - 12.00 i anledning af Danmarks Naturfredningsforenings årlige affaldsindsamling. Læs mere her.

Arrangement

Invitation til årsmøde

Kom og hør to spændende oplæg om aktuelle miljøemner, hhv. ’Tiny Forests’ og ’PFAS’, når Miljøpunkt Østerbro inviterer til åbent årsmøde mandag d. 13. marts kl. 17.00 – 19.00 i Kildevæld Kulturcenter. Til mødet kan du også høre mere om det lokale miljøarbejde på Østerbro.

Seneste nyt


Warning: implode() [function.implode]: Invalid arguments passed in /var/www/miljopunktosterbro.dk/public_html/wp-content/plugins/facebook-pagelike-widget/fb_class.php on line 44

Følg os på Facebook

Facebook Pagelike Widget

Instagram