Lær at fixe din cykel

7. oktober 2020 | Arrangement

Vil du lære, hvordan du reparerer og vedligeholder din cykel? Så kan du lige nu komme til gratis cykelworkshops på Nordhavn Nærgenbrugsstation og få styr på gear, bremser, dæk og kæde.

De fire cykelworkshops er arrangeret af Københavns Kommune i samarbejde med cykeleksperter fra den lokale, socialøkonomiske virksomhed Buddha Bikes.

Dato og temaer for hver workshop

’Lær at at lappe og fejlfinde dæk’ onsdag den 23. september kl. 16-18
’Lær at justere og fejlfinde bremser’ søndag d. 4. oktober kl. 13-15
’Lær at justere og fejlfinde gear’ onsdag d. 21. oktober kl. 16-18
’Lær at stramme, vedligeholde og fejlfinde kæde/tandhjul’ søndag d. 1. november kl. 13-15

Arrangementerne er gratis og du er velkommen til at komme løbende inden for tidsrummet. Der kan max. være 15 deltagere ad gangen.

Læs mere her:
https://www.facebook.com/events/347321946322663/

Læs også:

Arrangement

Patchwork workshop

Har du et par gamle t-shirt liggende derhjemme med pletter eller huller og ved ikke hvad du skal gøre med dem?Så tag dem med den 20. juni kl. 17-20 og lav din egen patchwork-top med dine gamle t-shirts, sweatre eller andre stykker tøj du har liggende derhjemme.

Affald og ressourcerArrangementBynatur og klimasikring

Kom til Østerbro Weekend

Den 1. og 2. juni 2024 er det Østerbro Weekend, en hyggelig bydelsfest med aktiviteter for hele familien. I Miljøpunkt Østerbros telt kan man blandt andet begge dage lave flotte insekthoteller og natur-uroer af genbrugsmaterialer, og ting vi har sanket i den lokale bynatur. Eller bytte sig til en ny garderobe på miljøvenlig vis. Læs mere her på siden. Ses vi?

Seneste nyt

Instagram