Lær at fixe din cykel

7. oktober 2020 | Arrangement

Vil du lære, hvordan du reparerer og vedligeholder din cykel? Så kan du lige nu komme til gratis cykelworkshops på Nordhavn Nærgenbrugsstation og få styr på gear, bremser, dæk og kæde.

De fire cykelworkshops er arrangeret af Københavns Kommune i samarbejde med cykeleksperter fra den lokale, socialøkonomiske virksomhed Buddha Bikes.

Dato og temaer for hver workshop

’Lær at at lappe og fejlfinde dæk’ onsdag den 23. september kl. 16-18
’Lær at justere og fejlfinde bremser’ søndag d. 4. oktober kl. 13-15
’Lær at justere og fejlfinde gear’ onsdag d. 21. oktober kl. 16-18
’Lær at stramme, vedligeholde og fejlfinde kæde/tandhjul’ søndag d. 1. november kl. 13-15

Arrangementerne er gratis og du er velkommen til at komme løbende inden for tidsrummet. Der kan max. være 15 deltagere ad gangen.

Læs mere her:
https://www.facebook.com/events/347321946322663/

Læs også:

Arrangement

Oplev det vilde Nordhavn

FULDT BOOKET - Kom med på guidet tur til Nordhavnstippen torsdag d. 24. juni og oplev den vilde og uberørte københavnske (by)natur helt tæt på. Husk tilmelding, da der er begrænsede pladser.

Arrangement

Workshop: få en grønnere gård, facade eller altan

FULDT BOOKET - Spirer der grønne drømme i din boligforening? Så kom og få gratis vejledning og inspiration til grønne tage, facadebeplantning, bivenlige blomsterenge eller frodige altaner. Det er torsdag d. 17. juni kl. 16.30 - 18.30. Læs mere og tilmeld dig her.

Arrangement

Ses vi til Østerbroweekend 2021?

Østerbro Lokaludvalg inviterer til bydelsfest for hele familien i Fælledparken. Miljøpunkt Østerbro er på pletten begge dage sammen med Nordhavns Naturvenner. Kig forbi og plant et frø til altanen, mød Østerbro Lånehøns, dyst i vores affaldstafet eller doner en pose til Plastikposefrit Østerbro.

Seneste nyt

Følg os på Facebook

Facebook Pagelike Widget
Share This