Lær at fixe din cykel

7. oktober 2020 | Arrangement

Vil du lære, hvordan du reparerer og vedligeholder din cykel? Så kan du lige nu komme til gratis cykelworkshops på Nordhavn Nærgenbrugsstation og få styr på gear, bremser, dæk og kæde.

De fire cykelworkshops er arrangeret af Københavns Kommune i samarbejde med cykeleksperter fra den lokale, socialøkonomiske virksomhed Buddha Bikes.

Dato og temaer for hver workshop

’Lær at at lappe og fejlfinde dæk’ onsdag den 23. september kl. 16-18
’Lær at justere og fejlfinde bremser’ søndag d. 4. oktober kl. 13-15
’Lær at justere og fejlfinde gear’ onsdag d. 21. oktober kl. 16-18
’Lær at stramme, vedligeholde og fejlfinde kæde/tandhjul’ søndag d. 1. november kl. 13-15

Arrangementerne er gratis og du er velkommen til at komme løbende inden for tidsrummet. Der kan max. være 15 deltagere ad gangen.

Læs mere her:
https://www.facebook.com/events/347321946322663/

Læs også:

Affald og ressourcerArrangement

Barselscafe om bæredygtighed med byttemarked

Er du kommende eller nybagt forælder, og vil du gerne høre mere om, hvordan du kan give din baby en god, grøn start på livet? Og samtidig få ryddet lidt ud i skabe og skuffer og bytte dig til nyt pre-loved børnetøj, babyudstyr eller legetøj? Så kig forbi til barselscafé i Kildevæld Kulturcenter torsdag d. 22. februar kl. 10.00 – 12.00. Arrangementet er gratis, men tilmelding er nødvendig. 

Arrangement Nyhed

Åbning af det vildt grønne Kildevæld

Kom med til en VILDT grøn og hyggelig eftermiddag den 12. januar kl. 16-19, når vi skyder projektet ‘Det VILDT GRØNNE Kildevæld’ i gang. Det bliver en vildt sjov  åbningsdag fyldt med hygge, workshops, grøn viden, byttemarked, udstilling, grønne snacks og vilde bobler!

Seneste nyt

Instagram