Oplev det vilde Nordhavn

8. juni 2021 | Arrangement

Kom med på guidet tur til Nordhavnstippen torsdag d. 24. juni og oplev den vilde og uberørte københavnske (by)natur helt tæt på.

Nordhavn er et område i rivende udvikling, og det lægger pres på den lokale biodiversitet og byens grønne åndehuller. Men ude på Nordhavnstippen kan du stadig opleve isfugle, tudser og vild natur – foruden et væld af spiselige planter.

Samtidig er Nordhavnstippen et bynært naturområde, som stadig er ukendt for de fleste københavnere. 

Derfor inviterer Miljøpunkt Østerbro, Danmarks Naturfredningsforening og Nordhavns Naturvenner endnu en gang til bynaturvandring på Nordhavnstippen torsdag d. 24. juni kl. 16.00 – 18.00.

På den guidede tur kommer du rundt om de to små søer og bliver klogere på områdets flora og fauna ved bl.a. bygartner Jann Kuusisaari.

Du hører også mere om den naturpark, der er planlagt i området, og om arbejdet for at sikre naturen og biodiversiteten de bedst mulige betingelser – nu og i fremtiden.

Læs vores guide og se flere billeder fra Nordhavnstippen her.

Læs mere om arbejdet med naturparken her.

Praktiske informationer

  • Vi mødes foran det tidligere Havnekulturkontor på Århusgade 126, 2150 Nordhavn (overfor Meny) og cykler sammen derud. Så husk at medbringe cykel.
  • Turen slutter ude på Nordhavnstippen kl. 18.00, og så cykler man selv hjem derfra.
  • Området er desværre ikke velegnet for gangbesværede. Husk også praktisk fodtøj.
  • Tilmeld dig ved at sende en mail til [email protected] og skriv “Bynaturvandring” i emnefeltet. Der er begrænsede pladser og tilmelding er først til mølle.

Arrangementet er støttet af Østerbro Lokaludvalg

Læs også:

Guide

Guide: staycation på Østerbro og i Nordhavn

Staycation er bæredygtig ferie så det batter, og så er det en unik mulighed for at komme ned i gear og opleve din by på nye måder. Læs årets sommerguide til Østerbros og Nordhavns mange lokale (og grønne) ferieoplevelser - hvad enten du er til strand, kultur, natur eller shopping.

Nyhed

Få hjælp til en grønnere gård eller facade

Spirer der grønne drømme i din boligforening? Få besøg af Miljøpunkt Østerbro og få gratis rådgivning og hjælp til at komme i gang med grønne tage, grønne facader, frodige altaner eller bivenlige blomsterenge. Læs mere her.

Arrangement

Workshop: få en grønnere gård, facade eller altan

FULDT BOOKET - Spirer der grønne drømme i din boligforening? Så kom og få gratis vejledning og inspiration til grønne tage, facadebeplantning, bivenlige blomsterenge eller frodige altaner. Det er torsdag d. 17. juni kl. 16.30 - 18.30. Læs mere og tilmeld dig her.

Seneste nyt

Følg os på Facebook

Facebook Pagelike Widget
Share This