Oplev det vilde Nordhavn

8. juni 2021 | Arrangement

Kom med på guidet tur til Nordhavnstippen torsdag d. 24. juni og oplev den vilde og uberørte københavnske (by)natur helt tæt på.

Nordhavn er et område i rivende udvikling, og det lægger pres på den lokale biodiversitet og byens grønne åndehuller. Men ude på Nordhavnstippen kan du stadig opleve isfugle, tudser og vild natur – foruden et væld af spiselige planter.

Samtidig er Nordhavnstippen et bynært naturområde, som stadig er ukendt for de fleste københavnere. 

Derfor inviterer Miljøpunkt Østerbro, Danmarks Naturfredningsforening og Nordhavns Naturvenner endnu en gang til bynaturvandring på Nordhavnstippen torsdag d. 24. juni kl. 16.00 – 18.00.

På den guidede tur kommer du rundt om de to små søer og bliver klogere på områdets flora og fauna ved bl.a. bygartner Jann Kuusisaari.

Du hører også mere om den naturpark, der er planlagt i området, og om arbejdet for at sikre naturen og biodiversiteten de bedst mulige betingelser – nu og i fremtiden.

Læs vores guide og se flere billeder fra Nordhavnstippen her.

Læs mere om arbejdet med naturparken her.

Praktiske informationer

  • Vi mødes foran det tidligere Havnekulturkontor på Århusgade 126, 2150 Nordhavn (overfor Meny) og cykler sammen derud. Så husk at medbringe cykel.
  • Turen slutter ude på Nordhavnstippen kl. 18.00, og så cykler man selv hjem derfra.
  • Området er desværre ikke velegnet for gangbesværede. Husk også praktisk fodtøj.
  • Tilmeld dig ved at sende en mail til [email protected] og skriv “Bynaturvandring” i emnefeltet. Der er begrænsede pladser og tilmelding er først til mølle.

Arrangementet er støttet af

Læs også:

Arrangement

Byttemarked & barselscafé

Ryd op i skabe og skuffer og byt dig til nyt pre-loved børnetøj, babyudstyr eller legetøj, når vi sammen med apa inviterer til byttemarked og debatsalon for kommende og nybagte fædre og mødre. Det er tirsdag d. 31. januar kl. 10.00 – 12.15. Læs mere og tilmeld dig her.

Arrangement

Webinar: Sådan kan du spare energi i din lejlighed

Energipriserne stiger, og pengepungen bliver lettere. Vil du have gode råd til, hvordan du sparer på el- og varmeregningen? Så kom med til gratis webinar onsdag d. 18. januar kl. 19.00 – 20.30 og hør, hvordan du kan spare på energien og undgå de høje energipriser. Læs mere og tilmeld dig her.

Arrangement

Affaldsindsamling i Søerne – Nytårsudgave

Kom og vær med, når Miljøpunkt Østerbro og lokale ildsjæle traditionen tro trækker i waders og uldent undertøj for at befri Sortedamsøen for affald efter nytårsaften. Affaldsindsamlingen er lørdag d. 7. januar kl. 10.00 – 12.00, og alle er velkomne. Man må også gerne heppe eller samle skrald ind fra vandkanten.

Seneste nyt

Følg os på Facebook

Facebook Pagelike Widget

Instagram