Oplev det vilde Nordhavn

5. august 2021 | Arrangement

Kom med på guidet tur til Nordhavnstippen torsdag d. 26. august og oplev den vilde og uberørte københavnske (by)natur helt tæt på.

// Tusind tak for de mange tilmeldinger. Turen er nu fuldt booket //

Kom med på bynaturvandring

Nu har du igen chancen for at komme med på en af de populære bynaturvandringer på Nordhavnstippen. Næste tur er arrangeret af Danmarks Naturfredningsforening, Nordhavns Naturvenner og Miljøpunkt Østerbro, og foregår torsdag d. 26. august kl. 16.00 – 18.00.

Naturvejleder Thomas Neumann fra Danmarks Naturfredningsforening guider os ud i det grønne og gør os klogere på områdets flora og fauna.

For mens Nordhavn er et område i rivende udvikling, har Nordhavnstippen i mange år fået lov til at passe sig selv. Det har skabt et helt særligt og uspoleret naturområde, hvor græsset har fået lov til at gro op mellem betonresterne og jordhøjene, og hvor et væld af lokale arter er flyttet ind.

Hvis vi er heldige, får vi måske en isfugl eller den beskyttede grønbrogede tudse at se!

Læs vores guide og se flere billeder fra Nordhavnstippen her.

Læs mere om arbejdet med naturparken her.

Praktiske informationer

  • Vi mødes foran det tidligere Havnekulturkontor på Århusgade 126, 2150 Nordhavn (overfor Meny) og cykler sammen derud. Så husk at medbringe cykel.
  • Turen slutter ude på Nordhavnstippen kl. 18.00, og så cykler man selv hjem derfra.
  • Området er desværre ikke velegnet for gangbesværede. Husk også praktisk fodtøj.
  • Tilmeld dig ved at sende en mail til [email protected] og skriv “Bynaturvandring” i emnefeltet. Der er begrænsede pladser og tilmelding er først til mølle.

Arrangementet er støttet af

Læs også:

Arrangement

Byttemarked & barselscafé

Ryd op i skabe og skuffer og byt dig til nyt pre-loved børnetøj, babyudstyr eller legetøj, når vi sammen med apa inviterer til byttemarked og debatsalon for kommende og nybagte fædre og mødre. Det er tirsdag d. 31. januar kl. 10.00 – 12.15. Læs mere og tilmeld dig her.

Arrangement

Webinar: Sådan kan du spare energi i din lejlighed

Energipriserne stiger, og pengepungen bliver lettere. Vil du have gode råd til, hvordan du sparer på el- og varmeregningen? Så kom med til gratis webinar onsdag d. 18. januar kl. 19.00 – 20.30 og hør, hvordan du kan spare på energien og undgå de høje energipriser. Læs mere og tilmeld dig her.

Arrangement

Affaldsindsamling i Søerne – Nytårsudgave

Kom og vær med, når Miljøpunkt Østerbro og lokale ildsjæle traditionen tro trækker i waders og uldent undertøj for at befri Sortedamsøen for affald efter nytårsaften. Affaldsindsamlingen er lørdag d. 7. januar kl. 10.00 – 12.00, og alle er velkomne. Man må også gerne heppe eller samle skrald ind fra vandkanten.

Seneste nyt

Følg os på Facebook

Facebook Pagelike Widget

Instagram