Sådan gør du en forskel for klimaet

8. september 2021 | Guide

Affaldssortering, energioptimering, deleordninger og genbrug. Københavns Kommune har lavet en klimapjece med konkrete tips og tricks til, hvordan du sætter et klimavenligt aftryk på byen og kan være med til at sikre, at København når målet om at blive CO2-neutral i 2025. Læs den her.

Verdens første CO2-neutrale hovedstad

København har et ambitiøst mål om at blive verdens første CO2-neutrale hovedstad i 2025. Samtidig vil byen være førende inden for den cirkulære økonomi og trække mindre på klodens ressourcer – til glæde for såvel københavnerne, som klimaet og jordens ressourcer.

Mange er løsningerne er strukturelle, men vi kan også hver især – ved at justere vores personlige forbrug og adfærd – gøre noget og bidrage aktivt til, at København bliver CO2-neutral i 2025. Derudover vil mange af tiltagene også bidrage til renere luft i byen, mindre støj, energivenlige boliger, grønnere transport m.m. 

Men hvad skal der til? Det kan ud læse om i folderen ‘Sådan gør du en forskel for klimaet’, som Københavns Kommune netop har udgivet.

Læs folderen her:

Læs også:

Arrangement

Hverdagsaktivisme med Signe Wenneberg

Kom og få inspiration til en mere bæredygtig hverdag torsdag den 22. september kl. 17.30-20.00, når Signe Wenneberg gæster det nye Kildevæld Kulturcenter. På dagen kan du også møde os fra Miljøpunkt Østerbro og TagTomat, Catapult Projects og Kultur og Fritid Østerbro.

Guide

7 råd til et bæredygtigt tøjforbrug

Vi køber alt for meget nyt tøj – og smider alt for meget tøj ud igen, længe før det er slidt op. Og det har store konsekvenser for både klima og miljø. Læs guiden og få 7 gode råd til, hvordan du går dit tøjforbrug efter i sømmene og får en mere bæredygtig garderobe.

Guide

Guide: Sommer på Østerbro

Turen går til Østerbro! Staycation er bæredygtig ferie så det batter, og så er det en unik mulighed for at komme ned i gear og opleve sin by på nye måder. Læs årets sommerguide til Østerbros og Nordhavns mange skønne ferieoplevelser og få inspiration til din lokale og bæredygtige sommerferie.

Seneste nyt


Warning: implode() [function.implode]: Invalid arguments passed in /var/www/miljopunktosterbro.dk/public_html/wp-content/plugins/facebook-pagelike-widget/fb_class.php on line 44

Følg os på Facebook

Facebook Pagelike Widget

Instagram