Sådan gør du en forskel for klimaet

8. september 2021 | Guide

Affaldssortering, energioptimering, deleordninger og genbrug. Københavns Kommune har lavet en klimapjece med konkrete tips og tricks til, hvordan du sætter et klimavenligt aftryk på byen og kan være med til at sikre, at København når målet om at blive CO2-neutral i 2025. Læs den her.

Verdens første CO2-neutrale hovedstad

København har et ambitiøst mål om at blive verdens første CO2-neutrale hovedstad i 2025. Samtidig vil byen være førende inden for den cirkulære økonomi og trække mindre på klodens ressourcer – til glæde for såvel københavnerne, som klimaet og jordens ressourcer.

Mange er løsningerne er strukturelle, men vi kan også hver især – ved at justere vores personlige forbrug og adfærd – gøre noget og bidrage aktivt til, at København bliver CO2-neutral i 2025. Derudover vil mange af tiltagene også bidrage til renere luft i byen, mindre støj, energivenlige boliger, grønnere transport m.m. 

Men hvad skal der til? Det kan ud læse om i folderen ‘Sådan gør du en forskel for klimaet’, som Københavns Kommune netop har udgivet.

Læs folderen her:

Læs også:

Guide

7 tips til en grønnere jul

Julen står for døren, og der er heldigvis mange små håndtag, du kan skrue på, for at gøre juletiden lidt mere bæredygtig - uden at gå på kompromis med hyggen. Her er syv gode tips til din grønne jul på Østerbro. Læs om økologiske juletræer, klimakærlig julemad, genbrugelig gaveindpakning, kreative julegaver og meget mere.

Guide

Guide: Få en grønnere boligforening

Grønne tage, bivenlige blomsterenge og frodige altaner. I boligforeningen kan I give plads til byens dyr og planter på mange forskellige måder - til glæde for både jer selv og den lokale biodiversitet. Læs guiden og få inspiration til tiltag, der kan gøre jeres gård, facade eller fortov lidt grønnere.

Guide

Guide: Staycation på Østerbro og i Nordhavn

Staycation er bæredygtig ferie så det batter, og så er det en unik mulighed for at komme ned i gear og opleve din by på nye måder. Læs årets sommerguide til Østerbros og Nordhavns mange lokale (og grønne) ferieoplevelser - hvad enten du er til strand, kultur, natur eller shopping.

Seneste nyt

Følg os på Facebook

Facebook Pagelike Widget

Instagram